sd main logo
Constructor de llocs web a iOS
Menú

Algunes eines i guies per ajudar-vos en la creació del vostre lloc web amb un dispositiu mòbil.

Hi ha una revisió de totes les aplicacions de constructors de llocs web?

És difícil trobar una revisió honesta del creador de llocs web. Per què?

El 90% dels llocs de revisió sobre els creadors de llocs web estan esbiaixats, ja que es financen per afiliació.

L’interès principal de l’autor no és informar-lo, és que trobeu el seu bloc a la primera pàgina d’una cerca a Google i que obriu un lloc amb l’enllaç que proporcionen. Wix, per exemple, va basar la major part de la seva estratègia: per això surt la majoria de vegades, fins i tot quan està lluny de ser rellevant. No només que aquests llocs de revisió sovint no són fiables, encara pitjor, solen donar una idea errònia sobre com triar un creador de llocs web.

2 intents de crear una revisió útil de les aplicacions de creadors de llocs web

Crítics de llocs web d’IOS Opinions genuïnes i web-builder-app.com . Els autors d'aquests blocs han creat una metodologia dissenyada per ajudar els usuaris a comprendre alguns punts importants:

Aquestes són les preguntes que us heu de plantejar quan escolliu un servei per crear llocs web.

• Algú que crea un lloc per primera vegada, només mitjançant aquesta aplicació, entendrà el que fa un bon lloc web? • Aquesta aplicació ha estat concebuda per ajudar els novells a crear un lloc o està dissenyada per vendre funcions addicionals? • Quin tipus de lloc web s’adapta a les vostres necessitats: - Una presència simple al web, una targeta de visita en línia? - Un lloc més ric, format per moltes pàgines ben organitzades per presentar el vostre negoci? - Una botiga en línia? Per a quants tipus d’elements diferents? • Ho savies? Més del 80% de les persones que comencen a construir un lloc solen renunciar abans de publicar-lo. Fins i tot quan l’han pagat. Així doncs, una forma rellevant de jutjar un creador de llocs web és provar d’estimar les possibilitats que un nou usuari acabi amb un lloc web real un dia.

Guies i tutorials per crear un bon lloc web

Una selecció de 3 de guies Simple Different : => Què fa que un lloc web sigui possible? La versió curta del mètode simDif, amigable i professional. Una optimització pas a pas, serà molt feliç d’haver seguit. Googlable.com => Creeu un lloc web que els agradi els vostres visitants i Google us ajudarà a promocionar-lo. La metodologia SimDif en 15 pàgines, cadascuna dedicada a un tema essencial, que aborda les qüestions principals a les quals ha de respondre un administrador d’èxit. Si sou nous en crear llocs web, aquesta guia us ajudarà a començar el camí correcte. Escriure- per a la web-simatge.simdif.com => Promociona el teu lloc web Una guia que cobreix els conceptes essencials per ajudar el lloc. Explica els processos clàssics de la promoció de llocs web i ofereix uns quants consells per tenir èxit. Promote.simdif.com

Les eines essencials de Google quan creeu un lloc web

Hi ha moltes aplicacions professionals de SEO, però pot ser rellevant començar amb els fonaments bàsics, el que proposa Google. Google Analytics : la clau: enteneu que 10 usuaris reals que naveguen per més de 4 pàgines són molt millors que els 1000 visitants que arriben a la pàgina d'inici i no feu clic a cap dels enllaços. • Tendències : la clau: quan sabeu quines són les expressions més buscades a Google, intenteu trobar el vostre nínxol: identifiqueu què és específic del que feu i per als quals potser no hi ha tantes respostes. Adwords : la clau: experimenteu, proveu coses noves cada setmana, llegiu els blocs sobre AdWords, vigileu les vostres campanyes publicitàries, o bé, millor que tireu diners per la finestra, hi ha una possibilitat més gran que algú us doni les gràcies. :-)

Com és que els llocs de SimDif són visibles a Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Com ser visible als motors de cerca amb un lloc web SimDif?

Sabeu quina és una de les coses més importants que Google intenta valorar en un lloc web? La seva utilitat. Per ser un resultat rellevant en una cerca, un lloc web ha de ser clarament útil per als usuaris. D'altra banda, Google no parla realment cap llenguatge humà, per tant, com mesura la utilitat d'un lloc?

L’organització del contingut és la major part de la resposta:

Si voleu ajudar a Google a comprendre com de bé responeu les vostres necessitats de lectors, voleu organitzar el vostre lloc web en conseqüència. L’objectiu d’aquesta aplicació és ajudar-vos a acabar amb un lloc web clarament organitzat al voltant de les preguntes dels vostres clients. Un lloc realitzat amb SimDif facilita que Google memoritzi una imatge clara del vostre negoci.

Quan publiqueu el vostre lloc, l’assistent d’optimització us guia a completar els detalls invisibles però importants.

Es necessita una mica de temps, i certes qualitats, perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil. Per ajudar-vos més lluny, podeu executar una prova per comprovar si no us heu oblidat d’abordar alguns aspectes clau de la creació d’un lloc web. És millor omplir les metadades de cada pàgina, tenir un títol a cada bloc, ... Feu clic a publicar, comproveu la llista i toqueu les fletxes taronja: us portarà directament on es troba la part que falta.

El seu comentari

Busques Suport?

Com a usuari de SimDif la forma més rapida d'obtenir resposta o assistència a un problema tècnic, és donar-li al botó vermell d'Ajuda.

Fes la teva pregunta en la pestanya del petit robot o fes la cerca dins la Mini-Guia, trobaràs molts bons consells