sd main logo
Constructor de llocs web a iOS
Menú

Creeu el vostre lloc Pro amb un iPhone

El primer creador de llocs web que us permet canviar del telèfon a l’ordinador amb les mateixes funcions professionals.

L’aplicació del lloc web SimDif presenta les mateixes funcions quan s’utilitza en un iPhone, iPad o un ordinador. Només hi ha un parell de serveis que ho proposen avui al món!

Avui en dia fer Simdif és possible fer un lloc web real sense ordinador.

Un lloc Pro SimDif inclou tot el que teniu al programa d’ inici i als llocs Smart i us pot portar encara més en la construcció i la gestió de la vostra presència al web.

Per exemple, entre altres coses: • Els formularis de contacte són totalment personalitzables per ajudar-vos a obtenir la informació que voleu dels vostres clients • Podeu instal·lar botons de PayPal per oferir una solució de pagament en línia segura. • Voleu obtenir ingressos sobre el trànsit que genera el vostre lloc? Configura els teus propis anuncis de Google.

Podeu definir detalls, aspectes gràfics del vostre lloc web i controlar com apareix en equips i dispositius mòbils.

Un lloc SimDif Pro us ajuda a definir els vostres propis colors. Juga amb la transparència dels diferents elements. Definiu els racons de les vostres pestanyes i pàgines. Trieu un tipus de lletra per a cada tipus de títols i el vostre text principal, ... Podeu crear la vostra pròpia plantilla gràfica amb la versió Pro.

SimDif va crear un preu just per a cada país

S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...
S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...

SimDif té una manera única de calcular el seu preu.

Amb aquest creador de llocs web educatius, qualsevol pot utilitzar des d’un telèfon, creiem que hem creat alguna cosa molt útil. Per posar-lo a la disposició del màxim nombre de persones possible, hem creat per SimDif, un preu just per a cada país del món.

Cada país té un cost de vida diferent. En un esforç per equilibrar les oportunitats de tothom, pensem que és important crear un preu diferent per a cada país. Si voleu saber-ne més, podeu visitar la nostra pàgina on es descriu el nostre índex de paritat de poder adquisitiu aquí . I el següent enllaç és mostrar-vos quins són els preus de SimDif on esteu al món.