sd main logo
Constructor de llocs web a iOS
Menú

Com és que els llocs de SimDif són visibles a Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Com ser visible als motors de cerca amb un lloc web SimDif?

Sabeu quina és una de les coses més importants que Google intenta valorar en un lloc web? La seva utilitat. Per ser un resultat rellevant en una cerca, un lloc web ha de ser clarament útil per als usuaris. D'altra banda, Google no parla realment cap llenguatge humà, per tant, com mesura la utilitat d'un lloc?

L’organització del contingut és la major part de la resposta:

Si voleu ajudar a Google a comprendre com de bé responeu les vostres necessitats de lectors, voleu organitzar el vostre lloc web en conseqüència. L’objectiu d’aquesta aplicació és ajudar-vos a acabar amb un lloc web clarament organitzat al voltant de les preguntes dels vostres clients. Un lloc realitzat amb SimDif facilita que Google memoritzi una imatge clara del vostre negoci.

Quan publiqueu el vostre lloc, l’assistent d’optimització us guia a completar els detalls invisibles però importants.

Es necessita una mica de temps, i certes qualitats, perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil. Per ajudar-vos més lluny, podeu executar una prova per comprovar si no us heu oblidat d’abordar alguns aspectes clau de la creació d’un lloc web. És millor omplir les metadades de cada pàgina, tenir un títol a cada bloc, ... Feu clic a publicar, comproveu la llista i toqueu les fletxes taronja: us portarà directament on es troba la part que falta.
Cap tonteria. Perquè un lloc sigui Googlable, necessita una mica d’esforços.
Cap tonteria. Perquè un lloc sigui Googlable, necessita una mica d’esforços.

SimDif us ofereix un mètode per optimitzar el vostre lloc per a Google i altres motors de cerca.

Comença per passar uns minuts amb una pàgina de paper i un llapis! :-)

1 • Anoteu les cinc principals preguntes que escriuen els vostres clients i visitants quan pregunten a Google sobre el vostre negoci.
Suposem que no coneixen el vostre nom, que seria massa fàcil. Proveu en lloc d'identificar el que demanaran a Google per trobar el que us proposi. Oferiu alguna cosa específica que la vostra competència no? És important la vostra ubicació o lloc on opera?

2 • Anoteu les cinc principals preguntes que els vostres lectors voldrien respondre quan arribin al lloc que creeu.
Com sempre, és crucial identificar el seu idioma, les mateixes expressions que molt probablement esperaran i reconeixeran quan navegueu pel vostre lloc. En el cas del vostre lloc, el vostre lector utilitza argot tècnic, o prefereix una forma més senzilla de descriure el que feu?

3 • Naturalment, sortiran uns quants temes. Creeu una pàgina per articular la vostra informació sobre cadascun d’ells.
Un bon consell a l’hora de fer feliços tant els vostres lectors com Google: Per a cada tema, creeu una pàgina dedicada. "On es pot trobar?", Una pàgina dedicada amb una adreça i un mapa. Què passa amb aquest aspecte concret del vostre servei? Una altra pàgina dedicada: la forma d’organitzar el vostre lloc web és una de les claus principals per a l’èxit.

Aleshores, què fer després amb aquesta llista de preguntes?

Aquests són els passos més importants i, per descomptat, hi ha uns quants més per construir un lloc eficaç. Aquest és l’inici d’una metodologia simplificada disponible de forma gratuïta a googlable.com . Es tracta d’un tutorial elaborat per SimDif per permetre als més tecnòfobs agafar les idees essencials darrere d’un bon SEO, l’optimització de motors de cerca.

SimDif va crear un preu just per a cada país

S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...
S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...

SimDif té una manera única de calcular el seu preu.

Amb aquest creador de llocs web educatius, qualsevol pot utilitzar des d’un telèfon, creiem que hem creat alguna cosa molt útil. Per posar-lo a la disposició del màxim nombre de persones possible, hem creat per SimDif, un preu just per a cada país del món.

Cada país té un cost de vida diferent. En un esforç per equilibrar les oportunitats de tothom, pensem que és important crear un preu diferent per a cada país. Si voleu saber-ne més, podeu visitar la nostra pàgina on es descriu el nostre índex de paritat de poder adquisitiu aquí . I el següent enllaç és mostrar-vos quins són els preus de SimDif on esteu al món.

Algunes eines i guies per ajudar-vos en la creació del vostre lloc web amb un dispositiu mòbil.

Hi ha una revisió de totes les aplicacions de constructors de llocs web?

És difícil trobar una revisió honesta del creador de llocs web. Per què?

El 90% dels llocs de revisió sobre els creadors de llocs web estan esbiaixats, ja que es financen per afiliació.

L’interès principal de l’autor no és informar-lo, és que trobeu el seu bloc a la primera pàgina d’una cerca a Google i que obriu un lloc amb l’enllaç que proporcionen. Wix, per exemple, va basar la major part de la seva estratègia: per això surt la majoria de vegades, fins i tot quan està lluny de ser rellevant. No només que aquests llocs de revisió sovint no són fiables, encara pitjor, solen donar una idea errònia sobre com triar un creador de llocs web.

2 intents de crear una revisió útil de les aplicacions de creadors de llocs web

Crítics de llocs web d’IOS Opinions genuïnes i web-builder-app.com . Els autors d'aquests blocs han creat una metodologia dissenyada per ajudar els usuaris a comprendre alguns punts importants:

Aquestes són les preguntes que us heu de plantejar quan escolliu un servei per crear llocs web.

• Algú que crea un lloc per primera vegada, només mitjançant aquesta aplicació, entendrà el que fa un bon lloc web? • Aquesta aplicació ha estat concebuda per ajudar els novells a crear un lloc o està dissenyada per vendre funcions addicionals? • Quin tipus de lloc web s’adapta a les vostres necessitats: - Una presència simple al web, una targeta de visita en línia? - Un lloc més ric, format per moltes pàgines ben organitzades per presentar el vostre negoci? - Una botiga en línia? Per a quants tipus d’elements diferents? • Ho savies? Més del 80% de les persones que comencen a construir un lloc solen renunciar abans de publicar-lo. Fins i tot quan l’han pagat. Així doncs, una forma rellevant de jutjar un creador de llocs web és provar d’estimar les possibilitats que un nou usuari acabi amb un lloc web real un dia.