sd main logo
Constructor de llocs web a iOS
Menú

Crea un lloc web Smart a iPhone

La versió Intel·ligent us ofereix fins a 12 pàgines, més presets gràfics i més opcions, a un preu molt suau.

Simplement, ho heu de provar, és gratuït.

Els llocs web Smart de SimDif estan dissenyats per ser el centre del vostre món digital.

• Creeu botons especials per convidar els vostres lectors a llegir una de les pàgines del vostre lloc o a visitar la vostra pàgina de Facebook. • També podeu crear botons per convidar-los a utilitzar Skype, Messenger o WhatsApp ... perquè es posin en contacte directament amb vosaltres. • A la versió intel·ligent podeu afegir comentaris a les entrades del vostre bloc i gestionar-los des de la vostra aplicació SimDif.

Un lloc web SimDif, en la seva versió Smart, és una inversió força bona.

Per un preu molt suau , podeu crear un lloc web de presentació sòlid. Un lloc SMART és una bona manera de crear una presència en línia seriosa per a la vostra activitat.

Un lloc SimDif SMART té tot el que podeu trobar en una STARTER amb algunes funcions més rellevants: • Utilitzeu fins a 12 pàgines per crear el vostre lloc web i gaudir de moltes funcions addicionals. Els lectors i Google us apreciaran un lloc més ric i útil.

• Obteniu estadístiques professionals sobre els vostres visitants per entendre millor el seu comportament al vostre lloc mitjançant la instal·lació de Google Analytics.

•••

Creeu el vostre lloc Pro amb un iPhone

SimDif va crear un preu just per a cada país

S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...
S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...

SimDif té una manera única de calcular el seu preu.

Amb aquest creador de llocs web educatius, qualsevol pot utilitzar des d’un telèfon, creiem que hem creat alguna cosa molt útil. Per posar-lo a la disposició del màxim nombre de persones possible, hem creat per SimDif, un preu just per a cada país del món.

Cada país té un cost de vida diferent. En un esforç per equilibrar les oportunitats de tothom, pensem que és important crear un preu diferent per a cada país. Si voleu saber-ne més, podeu visitar la nostra pàgina on es descriu el nostre índex de paritat de poder adquisitiu aquí . I el següent enllaç és mostrar-vos quins són els preus de SimDif on esteu al món.

Com és que els llocs de SimDif són visibles a Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Com ser visible als motors de cerca amb un lloc web SimDif?

Sabeu quina és una de les coses més importants que Google intenta valorar en un lloc web? La seva utilitat. Per ser un resultat rellevant en una cerca, un lloc web ha de ser clarament útil per als usuaris. D'altra banda, Google no parla realment cap llenguatge humà, per tant, com mesura la utilitat d'un lloc?

L’organització del contingut és la major part de la resposta:

Si voleu ajudar a Google a comprendre com de bé responeu les vostres necessitats de lectors, voleu organitzar el vostre lloc web en conseqüència. L’objectiu d’aquesta aplicació és ajudar-vos a acabar amb un lloc web clarament organitzat al voltant de les preguntes dels vostres clients. Un lloc realitzat amb SimDif facilita que Google memoritzi una imatge clara del vostre negoci.

Quan publiqueu el vostre lloc, l’assistent d’optimització us guia a completar els detalls invisibles però importants.

Es necessita una mica de temps, i certes qualitats, perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil. Per ajudar-vos més lluny, podeu executar una prova per comprovar si no us heu oblidat d’abordar alguns aspectes clau de la creació d’un lloc web. És millor omplir les metadades de cada pàgina, tenir un títol a cada bloc, ... Feu clic a publicar, comproveu la llista i toqueu les fletxes taronja: us portarà directament on es troba la part que falta.