sd main logo
Constructor de llocs web a iOS
Menú

SimDif va crear un preu just per a cada país

S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...
S'està creant un preu just i diferent per a cada país ...

SimDif té una manera única de calcular el seu preu.

Amb aquest creador de llocs web educatius, qualsevol pot utilitzar des d’un telèfon, creiem que hem creat alguna cosa molt útil. Per posar-lo a la disposició del màxim nombre de persones possible, hem creat per SimDif, un preu just per a cada país del món.

Cada país té un cost de vida diferent. En un esforç per equilibrar les oportunitats de tothom, pensem que és important crear un preu diferent per a cada país. Si voleu saber-ne més, podeu visitar la nostra pàgina on es descriu el nostre índex de paritat de poder adquisitiu aquí . I el següent enllaç és mostrar-vos quins són els preus de SimDif on esteu al món.

Com és que els llocs de SimDif són visibles a Google?

Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.
Únic de SimDif, podeu activar l’assistent d’optimització.

Com ser visible als motors de cerca amb un lloc web SimDif?

Sabeu quina és una de les coses més importants que Google intenta valorar en un lloc web? La seva utilitat. Per ser un resultat rellevant en una cerca, un lloc web ha de ser clarament útil per als usuaris. D'altra banda, Google no parla realment cap llenguatge humà, per tant, com mesura la utilitat d'un lloc?

L’organització del contingut és la major part de la resposta:

Si voleu ajudar a Google a comprendre com de bé responeu les vostres necessitats de lectors, voleu organitzar el vostre lloc web en conseqüència. L’objectiu d’aquesta aplicació és ajudar-vos a acabar amb un lloc web clarament organitzat al voltant de les preguntes dels vostres clients. Un lloc realitzat amb SimDif facilita que Google memoritzi una imatge clara del vostre negoci.

Quan publiqueu el vostre lloc, l’assistent d’optimització us guia a completar els detalls invisibles però importants.

Es necessita una mica de temps, i certes qualitats, perquè un lloc web sigui visible a Google d’una manera útil. Per ajudar-vos més lluny, podeu executar una prova per comprovar si no us heu oblidat d’abordar alguns aspectes clau de la creació d’un lloc web. És millor omplir les metadades de cada pàgina, tenir un títol a cada bloc, ... Feu clic a publicar, comproveu la llista i toqueu les fletxes taronja: us portarà directament on es troba la part que falta.

Compra i utilitza el teu propi nom de domini amb un lloc gratuït.

Simple Different va crear un proveïdor de noms de domini ètic i independent
Simple Different va crear un proveïdor de noms de domini ètic i independent

Aquí teniu un proveïdor de noms de domini més senzill i ètic.

SimDif, com la majoria de creadors de llocs web, ofereix al vostre lloc un sub-domini gratuït, per exemple amb ".simdif.com" al final. Com moltes persones, també podeu desitjar obtenir un nom de domini personal per al vostre lloc web. SimDif us ofereix una solució senzilla dins de l'editor de llocs web.